Bucalıların sıcak yaz günlerinin hâkimiyetini sürdüreceği Kurban Bayramı’nda sıkıntı yaşamamaları için Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından hummalı bir çalışma başlatıldı.  Çalışmalar kapsamında, 47 mahalle, 52 cadde,4 bulvar ve 3 bin 720 adet sokak, mezarlık çevresi ve pazar yerlerinde temizlik hizmeti gerçekleştirildi.

BUCA CAMİLERİ BAYRAMA HAZIR
Sokaklardaki temizlik çalışmalarının yanı sıra temizlik ekipleri, Kurban Bayramı’na yakışır şekilde kentteki 88 caminin A’dan Z’ye temizliği için kolları sıvadı. Belediye bünyesinde oluşturulan 5 kişilik temizlik ekibi, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamlarda ibadet edebilmesi için camilerin halılarından minberine kadar her alanında geniş çaplı temizlik gerçekleştirdi.

'BİR ÇOCUĞA BAYRAMLIĞINI GİYDİRİR GİBİ...'
Göreve geldiği günden beri kentin temizliğine büyük önem veren Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, “Bucamızı, bir çocuğa bayramlığını giydirir gibi, özenle bayrama hazırlıyoruz. Hemşehrilerimizin özellikle yaz sıcaklarında daha temiz bir çevrede yaşayabilmeleri bizim vazgeçilmezimizdir. Şimdiden tüm hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramı’ını kutluyor; bayramın hepimize sağlık, sevgi ve huzur getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi