Kent Market’in iki şubesi Cumhuriyet ve Mustafa Kemal Mahallesi’nde hizmete girmişti. Yoğun ilgiyle karşılaşan Kent A.Ş. kar amacı gütmeden sağlıklı ve güvenilir kooperatif ürünlerini Karşıyakalılara ulaştıran Kent Market’in üçüncü şubesini Örnekköy Mahallesi’nde açma kararı aldı. Örnekköy Kent Market’te;  kırmızı et, tavuk, bakliyat, sıvı yağ çeşitleri, şarküteri ile günlük süt ve süt ürünleri, bal ve peynir çeşitlerinin yanı sıra, Kent A.Ş tarafından üretilen köfte ve sucuk gibi ürünler de satışa sunulacak. Yapımına devam edilen Örnekköy Kent Market, Örnekköy Pazar Yeri’nde Muhtarlık binasının arkasında açılacak.

“KENT MARKET’İN ÜÇÜNCÜ ŞUBESİNİ ÖRNEKKÖY MAHALLESİ’NDE AÇIYORUZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Kent Market ile hedefimiz; üretici ve tüketiciyi aracısız şekilde buluşturmak, daha dezavantajlı olan bölgelerimizde yaşayan gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek, amacına uygun şekilde hesaplı fiyatlarla halkımızın kaliteli gıdalara ulaşabilmesini sağlamaktır. Bu anlayışla açtığımız marketimizi ilerleyen dönemde sosyo-ekonomik seviyesi düşük olan diğer mahallelerimize de taşıyacağımızı söylemiştim.  Bu doğrultuda Kent Market’in üçüncü şubesini Örnekköy Mahallesi’nde açıyoruz. Ayrıca, hiçbir geliri olmayan yurttaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için başlattığımız “Kent Market Kart” uygulaması Örnekköy Kent Market’te de geçerli olacak. Belirlenecek vatandaşlarımıza birer kart vererek, her ay marketimizden belli bir miktarda ücretsiz alışveriş yapma imkanı sunacağız” dedi.

KENT MARKET KART 328 AİLEYE ULAŞTI

Birinci önceliği alım gücü zayıf olan vatandaşlara destek olmak olan Kent A.Ş. Kent Marketler üzerinden “Kent Market Kart” ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. İki şubesi ile 328 aileye ulaşan Kent A.Ş. SMS ile Kent Market’e çağrılan vatandaşlara 15 günde bir yardım paketleri veriyor. Temel ihtiyaç, içecek ve çocuklara özel gıdalardan oluşan paketler Örnekköy Mahallesi’nde bulunan ihtiyaç sahipleriyle de buluşacak. Kent A.Ş. Karşıyaka’da daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmak için çalışmalarına devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi