Depremin hemen ardından Kemalpaşa’daki tüm afet toplanma alanlarını kontrol ederek vatandaşla geçmiş olsun dileklerini ileten Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı,  Kemalpaşa’da herhangi bir yıkım gerçekleşmemesi üzerine tüm imkanlarını depremden en çok etkilenen Bayraklı, Bornova ve Seferihisar ilçelerinde yönlendirdi.

Depremin ilk saatleri itibariyle 24 saat mesai düzenine geçen Kemalpaşa Belediyesi, bünyesinde kurduğu 50 kişilik özel ekip ile afet bölgesine düzenli olarak sıcak yemek, dezenfektan, battaniye ve çadır konusunda destek sağlanıyor.

BAYRAKLI’YA DESTEK

Depremin en fazla yıkıma neden olduğu bölgelere olan desteklerini aralıksız sürdürdüklerini belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ‘’ Depremin hemen ardından Belediye olarak teyakkuza geçtik. Kuruduğumuz özel ekip ile özellikle Bayraklı’da 6 enkaz bölgesinde günlük üç öğün 1500 kişilik sıcak yemek dağıtımı yapıyoruz. Deprem yaşandığı andan itibaren şu ana kadar, 7 bin battaniye, 3 bin maske, bin litre dezenfektan ve 50 adet çadır desteği sağlamış durumdayız. İzmir halkının çok ciddi bir dayanışma örneği sergilediğini düşünüyorum. Bizlere de ciddi oranda destek talebi ulaştı organize ederek bölgedeki yaraları sarmaya gayret ediyoruz, duyarlılık gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi