Çocukları ve gençleri spora teşvik etmek için farklı spor dallarında kurslar ve turnuvalar düzenleyen Bayraklı Belediyesi, geçici görevle Şırnak’ta hain saldırıda şehit düşen, polis memuru Cemil Koç adına gerçekleştirdiği turnuvanın final maçları Doğançay Spor Tesislerinde yapıldı. Final maçları öncesinde en iyi penaltı, frikik atma ve top sektirme yarışmaları düzenlendi.

KIYASIYA MÜCADELE

10 gün süren ve 28 takımın katıldığı turnuvada final maçları kıyasıya bir mücadeleyle gerçekleşti. Turnuva boyunca centilmenliği ön palanda tutan futbolcular, aynı hassasiyeti final maçlarında da sergiledi. Turnuvada U8 yaş kategorisinde şampiyon İzmirgücü, ikinci Altınordu, üçüncü Altay, dördüncü İlk Adım Spor oldu. U9 kategorisinde şampiyonluğu Göztepe elde ederken, ikinci Bayraklı Belediye Spor, üçüncü Pınargücü, dördüncü ise Altınordu oldu. U10 yaş kategorisinde ise ipi göğüsleyen takım Altay oldu. Bu kategoride ikinciliği Gümüşpala Spor, üçüncülüğü Göztepe, dördüncülüğü ise Çay Mahalle Demirköprü Spor elde etti.  

KUPALAR VE MADALYALAR BAŞKAN KARABAĞ’DAN

Turnuvanın final maçlarını Şehit Cemil Koç’un eşi Nuray Koç, kızı Nur Gizem Koç, oğlu Cem Furkan Koç’la birlikte takip eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, dereceye giren takımlara madalyalarını ve kupalarını verdi. Başkan Karabağ, spora ve sporculara her zaman destek olduklarını ve bundan sonra da buna devam edeceklerini belirterek, çocuklara tavsiyelerde bulundu. Başkan Karabağ, “Spordan asla vazgeçmeyin. Siz isteyin, biz turnuvalar düzenleyelim. Belediye olarak 18 farklı dalda kurs düzenliyoruz. Gelin bunlara katılın. Kötü alışkanlıklardan her zaman uzak durun. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Turnuva boyunca gösterdiğiniz centilmenlikten dolayı hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Bu centilmenliği hayatınızın her alanında gösterin. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünü hiçbir zaman unutmayın. Şehidimizin adına yakışır bir turnuva oldu. Kendisine Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Şunu da unutmamanızı istiyorum. Bizler, sizler oldukça bu ülkeyi kimse bölemeyecek. ” dedi.  

Editör: Haber Merkezi