Bornova Belediyesi mahalleleri yeşil alanlara kavuşuyor. Belediyenin halkın yaşam standartlarını yükseltme amacıyla yaptığı yatırımlardan olan Kavaklıdere Mahallesi'ne ait iki bina yıkılarak yerine meydan ve yeşil alan düzenlemesi yapılacak.

Bornova Belediyesi, Kavaklıdere Mahallesi’ndeki vatandaşların merak ettiği hizmetler arasında yer alan meydan, yeşil alan ve çocuk oyun parkını yapmak üzere çalışmalara başladı. Mülkiyeti Bornova Belediyesi’ne ait iki bina boşaltılarak yıkıldı ve elde edilen yaklaşık 700 metrekarelik alanda meydan düzenlemesi yapılıyor. Meydan düzenlemesi içerisinde çocuk oyun alanı, yeşil alan ve oturma grupları da yer alacak.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Belediyemizin imkanları ölçüsünde en çok talep edilen hizmetleri yerine getiriyoruz. Kavaklıdere’de yaptığımız anket sonuçlarına göre en çok istenen çocuklarımız için oyun alanları ve kadınlarımız için de yeşil alan ve oturma gruplarıydı. Kavaklıdere Mahallesi’nde vatandaşlarımızı ziyaret ettiğimizde bizden en çok talep edilen meydan düzenlemesi çalışmalarını, mülkiyeti belediyemize ait olan iki binamızı yıkarak başlattık. Burada vatandaşlarımızın yararlanacağı küçük bir kafeterya da olacak” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi