İçişleri Bakanlığı tarafından normalleşme süreci nedeniyle genelge yayınlanmıştı. Genelgede, faaliyetleri geçici süreliğine kısıtlanan lokanta, restoran, kafe, gibi yerlerin 1 Haziran 2020 Pazartesi yeniden açılacağı bildirildi. Kent A.Ş. genelge doğrultusunda alınan kararlar ve Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan Covid-19’a karşı alınacak önlemler ile ilgili personellerine eğitim düzenledi. Eğitim 5 gün boyunca devam edecek.

TİTİZ ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR

Kent A.Ş. tesislerinde yönerge doğrultusunda değişiklikler yapılmaya devam ediyor. Sosyal mesafe planına göre düzenlenen tesislerde hijyen konusundaki titiz çalışma göze çarpıyor. Tesislerin belirlenen alanlarında dezenfektan noktaları bulunuyor. Müşteriler akıllı telefonlarından masaların üstüne yerleştirilecek olan kare kod ile menüye bakabiliyor. Ayrıca tesislerde tek kullanımlık ürünlere geçiş yapılıyor. Tesislerdeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kent A.Ş. yakında kapılarını misafirlerine açacak.

“HER ŞEY ONLARIN SAĞLIKLARI İÇİN ÖZENLE HAZIRLANDI”

Kent A.Ş. Murahhas Üye Haldun Ertan “Bu zorlu süreçte Covid-19’la yaşamayı hepimiz öğreneceğiz. Normalleşme sürecinde hiçbir misafirimizi risk almadan tesislerimizde ağırlayabileceğiz. Her şey onların sağlıkları için özenle hazırlandı. Bizler Kent A.Ş. ailesi olarak her bir personelimizi bu eğitimden geçiriyoruz ki onlar da gönül rahatlığıyla işlerine gelip gidebilsinler. Covid-19’la ilgili bakanlığın bize gönderdiği genelgeye harfiyen uyuyoruz. Çok yakında Karşıyakalı hemşerilerimizle buluşacağız” dedi.

Eğitim de ana başlıklar ise şöyle sıralanıyor:

Covid-19 nedir?

Covid-19’dan nasıl korunuruz?

Restoranlara yeni normal süreçte ne gibi yenilikler getirildi?

Uymamız gereken kurallar nelerdir?

Hijyenik hizmet nasıl sağlanır?

Editör: Haber Merkezi