Geçtiğimiz hafta yangın felaketinin yaşandığı Antalya’nın Manavgat ilçesine gıda desteğinde bulunan Karşıyaka Belediyesi, bu kez de aynı acıyla boğuşan Bodrum’a yardım elini uzattı. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Bodrum’a destek olmak için belediye çalışanlarından oluşan bir ekip kurdu.  

Bölgedeki ihtiyaçlar doğrultusunda Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri ekibi yangından kurtulan can dostlarla ilgilenirken, Belediye Destek Hizmetleri, Sağlık İşleri, Park ve Bahçeler ile Sosyal Yardım İşleri müdürlüklerinde görevli personelden oluşan ekip de yangına karşı mücadelenin bir parçası olmak üzere tüm gün boyunca sahada söndürme, soğutma faaliyetlerinde bulundu.

'MİLAS'A YOLDAYIZ'

Başkan Tugay, bu bilgileri sosyal medya üzerinden aktardıktan sonra, "Şimdi de tankerlerle söndürme faaliyetlerine destek olmak üzere Milas’a doğru yoldayız... İçimizdeki acıyı, çığlığını ancak dayanışmayla dindirebilir, dayanışmayla hep birlikte iyileşebilir, toprağımızı, doğamızı iyileştirebiliriz. Dayanışma ruhuyla elimizden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi