İzmir Karabağlar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gerçekleşen programa Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkez Yöneticisi Dr. Diler Yaşar, Merkez Müdürü Murat Yaman, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Yolver, merkeze bağlı 4 diş hekimi ve 2 diş teknisyeni katıldı. Uzman diş hekimleri şikâyeti olan 50 huzurevi sakininin ağız ve diş sağlığı kontrollerini yaptı ve 20 kişinin Alsancak Ağız Diş Sağlığı Merkezi'ne gelerek tedavi görmesi uygun bulundu. Tedavi için diş sağlığı merkezine çağırılan huzurevi sakinlerine Karabağlar Belediyesi kendi araçlarıyla ulaşım hizmeti verecek.

Karabağlar Belediyesi ve Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen düzenlenen bu uygulamadan oldukça memnun kalan huzurevi sakinleri mini bir eğlence düzenlediler. Saz Üstadı Erdoğan Gökgöz ve huzurevleri arasında yapılan yarışmalarda birinciliği kazanan Mediha Kazaz, seslendirdikleri parçalarla günün keyfini çıkardılar.

Karbağlar Belediyesi'ni ziyaret eden Alsancak Ağız Diş Sağlığı Merkezi ekibi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret etti. Yönetici ve çalışanlara yürüttükleri çalışma için teşekkür eden Selvitopu, bu tür çalışmalara Karabağlar'da çok ihtiyaç olduğunu söyledi.

Alsancak Ağız Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Murat Yaman ise, huzurevinde hastaların muayenesinin yapıldığını, tedavi ihtiyacı olan hastaların belirlendiğini söyledi. Merkeze gelecek hastaların gerekli tedavilerinin yapılacağını belirten Yaman, ağız ve diş sağlığından şikayeti olan hiçbir hastanın kalmayacağını belirtti.


İZMİR (DHA)

Editör: Haber Merkezi