6 Eylül’de Adıyaman’daki kardeş belediyeler ziyaretine başlayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile CHP’li ve AKP'li belediye meclis üyeleri, bu kapsamda Kesmetepe, Şambayat ve son olarak da Harmanlı belediyelerini ziyaret ettiler. Ziyaretlere Kesmetepe Belediye Başkanı Vakkas Acar, Şambayat Belediye Başkanı Necdet Arıcı, Harmanlı Belediye Başkanı Ahmet Değirmenci de eşlik ettiler.

Karabağlar heyeti ziyaretlerde kardeş belediyelerin çalışmaları hakkında bilgi aldılar ve gerçekleştirilen bazı projeleri de yerinde incelediler. Heyet ayrıca, Karabağlar Belediye meclisinin çalışmaları hakkında kardeş belediyeleri bilgilendirdiler.

Adıyaman’a yaptıkları kardeş belediyeler ziyaretini değerlendiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkanlarının ve yöre halkının çok iyi misafirperverlik örneği gösterdiğini belirterek kendilerini ağırlayan belediye başkanlarına teşekkür etti. Başkan Selvitopu, kardeş belediyeler uygulaması kapsamında bu bölgelere verilecek desteğin yöre halkının sosyal, kültürel, ekonomik anlamda gelişmesine katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Başkan Selvitopu ayrıca, “Karabağlar’ın daha çağdaş, daha modern bir hale dönüşmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kardeş belediyeler kapsamında da bu bölgelerle Karabağlar arasında köprü kurulması, dayanışmanın daha da güçlendirilmesi için bir araya gelip değerlendirmelerde bulunuyoruz. Bu bölgelerde yaşayan insanlarımızın yaşam koşullarının iyileştirilmesine bir nebze destek olabilirsek ne mutlu bize.” Dedi.

Başkan Selvitopu ve Karabağlar Belediyesi meclis üyeleri, ziyaret ettikleri belediyelerin başkanlarını Karabağlar’a davet ettiler.

Editör: Haber Merkezi