Karabağlar'da daha iyi hizmet üretebilmek, muhtarlarla daha güçlü iletişim kurarak, mahallelerde yaşanan sorunları yakından takip etmek amacıyla düzenlenen bölgesel muhtarlar toplantıları tekrar başlıyor. Başkan Muhittin Selvitopu göreve geldiğinden bu yana her yıl düzenli olarak yapılan toplantılarda 58 mahalle muhtarı 6 bölgeye ayrılarak sorunları Başkan Selvitopu,  bürokratlara ve birim müdürlerine iletecek.

'TOPLANTILAR YENİ DÖNEMDE DE DEVAM EDECEK'

Muhtarlarla iletişim ve koordinasyona önem verdiklerini her fırsatta dile getiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, koordinasyon toplantılarının yeni dönemde de devam edeceğini belirtti. Selvitopu ayrıca, muhtarlarla karşılıklı toplantılar sayesinde sorunları daha iyi saptayarak, vatandaşa daha iyi hizmet vermek istediklerinin altını çizdi.

'MUHTARLAR UYGULAMADAN MEMNUN'

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun bu uygulamasının önemine vurgu yapan 58 mahalle muhtarı da yapılan bu toplantılar sayesinde mahallelerinde yaşadıkları sorunların en kısa zamanda çözüme kavuştuğunu bundan da memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.