Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nin Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlediği ve geçtiğimiz Ekim ayından bu yana devam eden kırkyama kursuna katılan kadınlar, çalışmalarını Selçuk Efes Kent Belleği’nde sergilediler.

Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde verilen kurslara katılan kursiyerlerin bir yıl boyunca yaptıkları çalışmalarının yer aldığı sergi katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

MÜŞTEREK VE GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLDU

Serginin açılış kurdelesini Selçuk Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Güzel ve kadınlarla birlikte kesen Başkan Bakıcı; “Kültür müdürlüğümüz ve halk eğitim merkezimizin ortak çalışmalarından bir tanesi de kırk yama kursuydu.  Müşterek ve güzel bir çalışma oldu. Bu çalışmaların artması yönünde bize görevler düşüyor, bu görevleri en iyi şekilde yerine getirmek için de gayret sarf etmemiz lazım” dedi.

Kadın emeğinin değerlendirmesi açısından bu kursların ve sergilerin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Bakıcı, Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi yönetici ve eğitimcilerine, Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne ve kırkyama çalışmalarına emek veren kadınlara teşekkür etti.

KADINLARIN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA YENİ KURSLAR AÇILACAK

Öte yandan Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi kadınların taleplerine göre çeşitli kurslar açmaya devam edecek. Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılacak kurslar için yaz ayları boyunca kadınlar taleplerini Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’ne iletilebilecek.

Editör: Haber Merkezi