CHP Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Perihan Yardımcı ve İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı öncülüğündeki kadınlar Başkan Pekdaş’ı kadın ve çocuklara yönelik yaşama geçirdiği projelerden ötürü kutladı.

Keyifli geçen ziyarette referandum sürecinde birlikte yürütülen çalışmaların yarattığı olumlu sinerji de konuşuldu. İzmir’in farklı ilçelerini, köylerini Pekdaş’la birlikte gezen kadınlar, gösterdiği ilgi ve yakınlık dolayısıyla Başkan Pekdaş’a teşekkürlerini sundu. MYK Üyesi Perihan Yardımcı, Başkan Pekdaş’ın her zaman yanlarında olduğunu, bunun da kendilerine güç verdiğini söyledi. İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı da desteğini esirgemeyen Pekdaş’ın çalışmalarına koyduğu katkının büyük olduğunu dile getirerek bu dayanışmanın sürmesini diledi.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP’li kadınlara vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür etti. Kadın belediye başkanı olmanın iki kat daha fazla sorumluluk getirdiğini dile getiren Pekdaş, siyasette kadınların daha fazla yer alması gerektiği sözünü yineledi.   

Editör: Haber Merkezi