İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki İZELMAN Anaokulları, Kreş ve Etüt Eğitim Merkezleri'nde eğitim gören çocuklar 23 Nisan'ı coşkuyla kutladı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN Anaokulları, Kreş ve Etüt Eğitim  Merkezleri’nde eğitim gören minik öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bu yıl da görkemli bir etkinlik düzenledi. İsmet İnönü Sanat Merkezi’ndeki kutlamada Evka 4, Balçova, Gaziemir, Evka 2, Gürçeşme, Girne ve Güzelyalı anaokullarının sunduğu drama, bale, modern dans ve halk oyunları gösterilerinden oluşan program büyük beğeni topladı. Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen Kurtuluş Savaşı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş sürecini çocuk gözüyle yansıtan gösteriler, salonu dolduran velileri de duygulandırdı.

Anaokulu öğrencilerinin sunduğu programın açılış bölümünde konuşan İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı, "İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Anaokulları olarak 23 Nisanları bugün kutladığımız gibi bundan sonra da büyük bir coşkuyla kutlamaya devam edeceğiz" dedi. 

Editör: Haber Merkezi