İZ GAZETE - Kemalpaşa Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada belediye birimlerinde rastlanan koronavirüs vakaları nedeniyle hizmetlerin aksayabileceği vurgusu yapıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çok sayıda vakaya rastlandığının belirtildiği açıklamada Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri arasında da vaka sayılarının arttığı belirtildi.

Kemalpaşa Belediyesi'nin açıklaması; 

''Değerli Kemalpaşalılar, Bilindiği üzere Covid-19 pandemisi, mart ayından itibaren tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdürmektedir.

Kemalpaşa Belediyesi olarak, faaliyet alanlarımız sebebiyle virüsten en çok etkilenen kurumların başında gelmekteyiz. Buna karşın, kurum olarak ilk günlerden itibaren vatandaşlarımıza karşı sorumluluk bilinciyle süreci ciddiyetle ele almış ve faaliyetlerimizde çok ciddi bir problemle karşılaşmamış olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Gelinen noktada Sağlık Bakanlığımızca paylaşılan verilerden anlaşılacağı üzere, vaka sayısında yaşanan artış belediye personellerimizde de gözlemlenmektedir.

Özellikle Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda personelimizin enfekte olması veya karantina sürecinde bulunması, ek olarak Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerimizde Covid-19 teşhisi konulan ve hasta kişilerle temaslı olduğu için karantina süreci başlatılan personellerimizin sayısındaki artış sebebiyle faaliyetlerimizde yaşanan ve yaşanması olası aksaklıklar nedeniyle tüm halkımızdan özür dileriz.''

Editör: Haber Merkezi