Toplam 5 bin 740 aileye hizmet veren Dost Market’in iyiliğe aracılık ettiğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “İlçemizdeki dertlere Dost Market aracılığıyla derman olmaya çalışıyoruz. Birbirimize inanarak, güvenerek çocuklarımıza daha güzel bir ülke bırakmak için hepbirlikte çok çalışmak zorundayız” dedi.

Bornova Belediyesi’nin Dost Market’te verilen hizmeti, yararlananların görüş ve önerileriyle geliştirmek için düzenlediği buluşmaları Altındağ Atatürk Kültür Merkezi’nde devam etti. 5 bin 740 aile ailenin gıdadan kırtasiyeye her türlü ihtiyacını karşılayabildiği Dost Market’e ilgi yoğun oldu. İhtiyaç sahiplerinin öneri ve beklentilerini Bornova Belediyesi yetkililerine iletme imkanı bulduğu toplantıya Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da katıldı.

"BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ"

Ekonomik olarak zor bir dönemden geçildiğinin altını çizen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “ Bu zor dönemde vatandaşlarımızın yanında olmak için bütün imkanlarımızı kullanma gayreti içindeyiz. Bu mücadeleyi verirken, Dost Market’ten yararlanan ihtiyaç sahiplerinin kartlarına yüklenen kredileri de 10’ar puan arttırdık. Yardımsever Bornovalı hemşehrilerimiz ve Türk Kızılayı Bornova Şubesi’nin de desteğiyle her geçen gün daha da büyüyoruz. Birbirimize sahip çıkmak zorundayız. Birbirimize inanmak zorundayız. Dünya görüşümüz ne olursa olsun hangi siyasi partiye oy verirsek verelim, Türkiye Cumhuriyeti Devleti için, Büyük Atatürk’ün ortaya koyduğu ilkelere sıkı sıkıya bağlı kalarak, bizden sonraki kuşaklara daha yaşanabilir bir kent bırakmak için daha çok çalışacağız” dedi.

Başkan Atila, hiç bir ayrım yapmadan, gerçek ihtiyaç sahiplerini belirleyerek büyüttükleri Dost Market’le dayanışmayı güçlendirdiklerini belirterek, “Bornovalılara hizmet etmekten büyük bir onur duyuyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi