Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile 5 Halı Saha projesi için imzalanan protokol kapsamında, merkezde ve köylerden mahalleye dönüşen yeni mahallelerde yapılacak olan sahalardan ilkinin yapımına Belevi mahallesinde başlandı.

“AMACIMIZ SAĞLIKLI KOŞULLARDA SPOR YAPTIRMAK”

Sentetik çim yüzeyli futbol sahasını yerinde inceleyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Sahamız 30x50 metre ebadında, sentetik çim yüzeyli olacak. Şu anda sahayı çevreleyecek olan perde beton imalatları yapılmakta. İç dolgusu kırma taş dolgu ile doldurularak yağmur suyunun uzaklaştırılması için de drenaj sistemi uygulanacak” dedi. Başkan Bakıcı, çocukların, gençlerin ve ailelerin sağlıklı ortamlarda spor yapabilmeleri için belediye olarak gayret içerisinde olduklarını belirterek “ Çevresi de tel örgülerle çevrilecek olan spor alanı, led projektörlerle aydınlatılmasıyla Belevi mahallemiz modern bir spor tesisine kavuşmuş olacaktır. Amacımız insanımıza sağlıklı koşullarda spor yaptırmak Bu güzel tesisler diğer mahallelerimize de olacaktır” dedi.

İlk adımı Belevi’de atılan “5 Halı Saha Projesi” kapsamında köyden mahalleye dönüşen Çamlık, Gökçealan ve Zeytinköy Mahallelerinin yanı sıra Selçuk ilçe merkezinde yer alan Cumhuriyet Mahallesinde de halı saha yapılacak. 

Editör: Haber Merkezi