TUGAY CAN / İZ GAZETE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Başkanlığı’nda skype bağlantısı ile gerçekleşen toplantıda Cumhuriyet Halk Partili ilçe belediye başkanlarının tamamı CHP İzmir Milletvekilleri yer aldı. Toplantı tam iki saat sürdü.Toplantıda koronavirüs salgını ile mücadelede izlenecek yol haritası masaya yatırıldı.

‘KÖPRÜ GÖREVİ SÜRMELİYİZ’

Skype bağlantısı ile gerçekleşen toplantıda ilçe belediye başkanları ilçelerde koronavirüs salgını ile mücadele noktasında alınan kararları aktarırken; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ilçe belediye başkanlarına “Belediye olarak yardım yapan ile yardım alan arasında köprü görevi görmemiz lazım. Buna dikkat etmeliyiz” dediği öğrenildi. 

İLÇE BELEDİYELERİ RAPOR HAZIRLAYACAK

Toplantıda alınan ve öne çıkan kararlardan bir de ilçe belediyelerine yönelik oldu. Alınan karara göre ilçe belediyeleri tarafından hazırlanan raporlar her Pazartesi Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı’na ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne gönderilecek. Söz konusu raporların ayrıca Milletvekilleri ile de paylaşılacağı bilgisine ulaşıldı.

1 YIL KUTLANDI

Toplantıda ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi’nin büyük başarı elde ettiği 31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden geçen bir yıl hakkında da kısa bir değerlendirme yapılarak belediye başkanlarının birinci yılları kutlandı

Editör: Haber Merkezi