İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bugün paylaştığı günlüğünde 2 ilçeye daha 'Seyyar Pazar' müjdesi verirken uzun süre gündemi meşgul eden Çeşme Projesi için bir komisyon oluşturulacağını açıkladı.

Soyer; "Günaydın sevgili İzmirliler

Metropol dışındaki 19 ilçenin kriz ortamında ihtiyaçlarının hızla giderilmesi için görevlendirdiğimiz koordinatörlerle toplantı yaparak çalışmaları gözden geçirdik.

ÇEŞME PROJESİ İÇİN ‘KOMİSYON’

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Çeşme yakınlarında geliştirdiği turizm projesi için Çeşme Belediyesi, Ticaret Odası, TMMOB’a bağlı odalar, Çeşme ve Alaçatı dernekleri ile bir anlama ve değerlendirme toplantısı yaptık. Bakanlığın hazırlayacağı projeye dair fikir ve önerilerimizi oluşturmak üzere bir alt komisyon kurmaya karar verdik.

Dün 3 bin 50 aileye gıda paketi ulaştırdık. Evlere gönderdiğimiz 3 bin 50 yardım paketinin içine aileler evde kaliteli vakit geçirsin diye gazete ve kitap da koyduk.

1-5 yaş arası 4 bin 735 çocuğumuza süt götürdük. Evinden çıkamayan 65 yaş ve üstü ile engelli 27 su abonemizin işlemlerini görevli arkadaşlarımız evlerine giderek yaptı.

Sağlık çalışanlarımıza moral olması açısından meslek fabrikamızdan pasta, börek göndermeye devam ediyoruz. Onlara ne yapsak az.

ÇİĞLİ VE BAYRAKLI’DA ‘SEYYAR PAZAR’

Pazar alışverişini ayağınıza getiren Seyyar Pazar bugün Bornova, Karşıyaka, Buca ve ilk defa Çiğli ve Bayraklı bölgesinde olacak.

Hepinize güzel, keyifli bir gün diliyorum.

Hoşça kalın''. 

Editör: Haber Merkezi