İZ GAZETE- Daha önce düzenlediği dayanışma çağrılarıyla büyük yankı uyandıran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yaklaşan Ramazan ayı sebebiyle yeni bir dayanışma kampanyası başlattı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaşan Soyer, bütün İzmirlilere çağrıda bulundu. 

'DİLERSEK İHTİYACI OLANLARI SOFRALARIMIZDA AĞIRLAYABİLİRİZ'

"Bereketiyle gelen Ramazan ayında ne yazık ki bu sene de dostlarımızı, komşularımızı, sevdiklerimizi, ailelerimizi kurduğumuz güzel sofralarda ağırlayamayacağız" ifadelerini kullanan Soyer, "Ancak dilersek pandemi sebebiyle işini kaybedenleri, bir çocuğun sevincini, maddi sıkıntılar sebebiyle huzurla uyuyamayanları, bir kap çorbaya ihtiyacı olanları sofralarımızda ağırlayabiliriz" dedi.

'YAN YANA OLAMASAK DA HEP AYNI SOFRADAYIZ'

Soyer videonun devamında, "Geçtiğimiz yıl 'biz varız' dedik ve Ramazan ayının bereketini birlikte paylaştık. Bu yıl da Halkın Bakkalı web sitemiz üzerinden alacağınız gıda paketleri ve iftar yemekleriyle yeniden dayanışmayı birlikte çoğaltabiliriz. Kampanyamıza vereceğiniz desteklerle sevginin ve dayanışmanın temsili İzmir'imizde çocuklarımızın yüzündeki bir gülümseme, ihtiyaç sahibi ailelerimizin gönüllerinde iz bırakacağımız bir Ramazan ayını geçirmek bizler için en büyük icraattan daha değerli. Gelin bu mübarek günlerde hayırlarımızı ihtiyaç sahiplerimizden esirgemeyelim. Çünkü biliyoruz ki biz yan yana olmasak da hep aynı sofradayız" diye konuştu. 

BAŞKAN YETİŞKİN'DEN DE AYRI BİR KAMPANYA: HALK MARKET!

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin de Ramazan ayı için ilçe genelinde 'Halk Market' kampanyasını başlattı. 

Yetişin, "Ramazan ayında da tenceresi kaynamayan ev bırakmıyoruz! İmecemize ortak olmak isteyen yardımsever hemşehrilerimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Halk Market'in 100 liralık kartlarından almaya davet ediyorum. 50 adet kartla imeceyi başlatıyorum. Var mısın Seferihisar" paylaşımında bulundu. 

Editör: Haber Merkezi