İZ GAZETE-  Geçtiğimiz günlerde çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter'da yeni bir akım başladı. Bu akımda, gençler istedikleri herhangi bir şey için birilerine mesaj atıyor ve yaptığı paylaşımın beğeni sayısının çok olması takdirinde, mesaj attığı kişiden bir şeyler talep ediyor. Bu akıma ayak uyduran gençlerden biri de Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'a yazarak, "Merhaba, biliyorsunuz Twitter'da bir akım var, benim de yıllardır merak ettiğim bir şey var; Belediye Başkanı olmak nasıl bir his? Kaç fav alırsam bir günlüğüne belediye başkanı olabilirim?' sorusunu sordu. 

Bornova Belediye Başkanı İduğ ise bu soruyu, "Biz öyle yapmayalım. Gel iyi bir şey yapalım. Sana söz, alacağın her fav için bir fidan dikeceğim" ifadelerini kullanarak yanıtladı.

Bunun üzerine Seçkin Özdemir isimli genç, konuşmasının ekran görüntüsünü alarak paylaştı. "Arkadaşlar Bornova Belediye Başkanı'ndan her fav için bir fidan sözü aldım. Destek verir misiniz?" ifadelerini kullanan gencin paylaşımını alıntılan İduğ, "Sözüm söz" açıklamasını yaptı. Paylaşım şimdiden binlerce beğeni aldı. 

Editör: Haber Merkezi