Kooperatif Başkanı Hürriyet Yıldız’ı ziyaret ederek yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Mustafa İduğ, daha yüksek getirili üretim yapmak isteyen kadınların isteklerini dinledi. Bornova Kadın Kooperatifi’ni hem üretim kapasitesi olarak hem de hacim olarak büyütmek istediklerini söyleyen Başkan İduğ, bunun için ilk etapta makine ve ekipman desteği müjdesi verdi.

POZİTİF AYRIMCILIK

Kooperatif’te üretilen çanta ve çeşitli tekstil ürünlerinin ünlü mağazalarda satılmaya başlandığını ve bu gelişmenin sağlanması nedeniyle her bir üyeyle ayrı ayrı gurur duyduğunu dile getiren Başkan İduğ, “Kadın kooperatiflerini hem yatırım hem de pazarlama konusunda ileriye taşımak gerekiyor. Biz kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Kadın Kooperatifimizle de her zaman işbirliği içindeyiz. Yeni satış noktaları kurulmasında, e-ticaret çalışmalarında ve üretim kapasitesini arttırma konusunda beraber çalışmak istiyoruz. Daha çok kadının üretim noktalarında olması için çaba sarfediyoruz. Türkiye’nin üreten kadınlara ihtiyacı var” dedi.

ÜRÜNLERİMİZ ÜNLÜ VİTRİNLERDE

Bornova Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Hürriyet Yıldız da, çalışmalarında emin adımlarla ilerlediklerini söyleyerek, “Yaptığımız ürünler ünlü mağazaların vitrinlerinde yer almaya başladı.  Gerek makine, gerekse de ekipman anlamında tüm sıkıntılarımızı Başkanımız Dr. Mustafa İduğ çözüyor. Daha fazla ve daha nitelikli ürünler üretmekte yanımızda olan Başkanımıza çok teşekkür ederiz” diye konuştu.


 

Editör: Haber Merkezi