Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Kurban Bayramı öncesinde mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı. Önce Temizlik İşleri, ardından Fen İşleri Şantiyesi ve Büyükpark’taki Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’nda bir araya geldiği çalışanlarına seslenen Başkan İduğ, “Göreve geldiğimizden bugüne sizlerin her anlamda daha iyi şartlarda görev yapması için çalıştık. Şimdi sıra sizde. Bornovalıların bizden beklentileri büyük. Bornova’yı büyütmek, daha yaşanabilir bir kent yaratmak için özverili çalışmalarımızı arttırarak sürdürmek durumundayız” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Kurban Bayramı öncesinde mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı. Belediye çalışanlarıyla önce Temizlik İşleri, ardından Fen İşleri Şantiyesi ve Büyükpark’ta bulunan Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’nda bir araya gelen Başkan İduğ, tüm personelin tek tek elini sıktı. Başkan İduğ’a Bayramlaşma törenlerinde, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte Disk Genel İş Sendikası İzmir 7 Nolu Şube Başkanı Özgür Genç de eşlik etti.

BİR ARADA OLMAK ÇOK GÜZEL

Bornova Belediyesi çalışanlarının büyük bir aile olduğunu söyleyen Mustafa İduğ, “Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl böylesi zamanlarda biraraya gelememiştik. Şimdi tedbirli de olsa birbirimizle kucaklaşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinizin aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte iyi bir bayram geçirmenizi diliyorum. Kendinize iyi bakın. Bornova’ya hizmet yolunda heyecan ve hevesle tekrar buluşmak dileğiyle” dedi. 

Göreve geldiklerinden bugüne personelin özlük haklarını iyileştirdiklerini, çalışma ortamlarına yönelik önemli yatırımlar yaptıklarını ifade eden İduğ, “Huzurlu ve daha verimli bir şekilde çalışabilmeniz adına bunları yapmamız gerekiyordu. Başta Temizlik İşleri olmak üzere şantiyelerimizi, araç ve ekipmanlarımızı yeniledik. Ek hizmet binaları ile çalışma ortamlarınızı Bornova’ya yakışır şekilde modern bir hale getirdik. Şimdi sıra sizde. Bornovalıların bizden beklentileri büyük. Bornova’yı büyütmek, daha yaşanabilir bir kent yaratmak için özverili çalışmalarımızı arttırarak sürdürmek durumundayız” diye konuştu.

'DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM'

Disk Genel İş Sendikası İzmir 7 Nolu Şube Başkanı Özgür Genç ise “Bizleri bir araya getiren her varsa sahip çıkmamız gerekiyor. Burada olduğu gibi her zaman omuz omuza ve dayanışma içinde olalım, birlikte mücadele edelim. Daha adil, özgür, eşit ve Bornova’da olduğu gibi emeğin karşılığını bulduğu bir ülkede yaşamak dileğiyle Bayramınız kutlu olsun” dedi. 

Bayramlaşma törenlerinde mesai arkadaşlarını temsilen söz alan çalışanlar da, her zaman yanlarında olan Başkan İduğ’a teşekkür ederek, Bornova’ya hizmet yolunda özveriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi