Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur doğalgaz çalışmalarında gelinen aşamaları kontrol etmek ve doğalgaz çalışmalarını yapan ekiplerin çalışmalarını denetlemek için Limanreis mahallesine bir ziyarette bulundu. 

Limanreis Mahallesi sakinlerinin yanında olan, onlarla birlikte görüşmeler katılan Başkan Batur ‘Hep birlikte el ele verdik, artık Doğalgaz Limanreis’te. Bu kış artık doğalgaz konforu ile ekonomik bir şekilde ısınabileceksiniz. Hayırlısı olsun” dedi.

Batur “ İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata’ya bir kez daha teşekkür ederiz. Büyük bir özlemdi bu. Limanreis mahallesi sakinleri uzun zamandır doğalgaz konforunu bekliyorlardı. Doğalgaz ekipleri şu anda tüm hızları ile çalışıyorlar. Bayram sonrasında artık abonelik için başvurular alınmaya başlanacak. Bir an önce bu başvurularınızı tamamlayın. Bu önemli çünkü bu kış ısınmak istiyor iseniz hemen başvurmanız gerekiyor. Limanreis mahallemizde ilk etap olarak kazı izni alınarak kazıların yapılacağı sokaklar şunlar. Serdar Sokak, Aziz Sokak, Şair Fuzuli Sokak, Çeşme Sokak, Beren Sokak, Beyazıt Sokak, Pınar Sokak, Tunç Sokak, Mimar Sinan Sokak, Aydın Sokak, Seyithan Sokak, Kazım Karabekir sokak, Menekşeli Sokak, Karakuş Sokak, Turkuaz Sokak, Altın Sokak, Demir Sokak, Öksüz Sokak, Çamlık Sokak, Recep Bey Sokak, Orhan Kemal Sokak, Cengiz Topel Sokak, Işık Sokak, İskele Sokak, Yalı Sokak, Mithatpaşa Caddesi, H.Ali Yücel Sokak, Kıbrıs Sokak, Başak Sokak, Bilgi Sokak, Ata Sokak, Meşe Sokak ve Selda Bağcan Sokaklarda kazı çalışmaları uygulanacak. Bunun dışındaki sokaklarda ise talep gelirse eğer bir çalışma başlatılacak. Bu yüzden mahalle sakinlerimizi tekrar uyarıyorum. Yukarıdaki sokaklar dışında olan sokaklarda çalışmaların başlayabilmesi için başvuruların yapılması gerekmekte. Ben tekrar bu çalışmaların gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu kış artık mahallemiz hak ettiği gibi ucuz ve kaliteli ısınmaya ulaşacak” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi