Güzelbahçe Belediyesi'nde 2016-2017 döneminde 32 ayrı dalda kurs verilecek. Gönüllü eğitmenler ve belediye bünyesinde görev yapan personel tarafından verilecek kurslar, Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi, Amfi Tiyatro Yaka Mahallesi Kültürevi, Çamlı Semtevi ile Yelki’deki cemtevi ve yelçevko binasında gerçekleştirilecek.

Kurslara kayıtların başladığını belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Kültür ve sanata destek veren bir belediye olarak kurs yelpazemizi genişlettik. Amacımız kadınları evinden çıkararak sosyal yaşamın içerisine katmak, el becerilerini artırmak, aile bütçelerine ekonomik katkıda bulunmak. Çocuklarımız ve gençlerimize yetenekleri doğrultusunda ücretsiz kurslar vererek becerilerini artırmak istiyoruz. İlgi duyan herkesi bu kurslarımıza katılmaya davet ediyorum” diye konuştu. 3 Ekim’de başlayacak olan kurslara başvuruların 234 20 20 veya 236 76 57 nolu telefonlara yapılabileceği belirtildi.

Seramik, boncuk işleme, dikiş- nakış, ahşap boyama , iğne oyası, yün örgü, seramik, kurdela nakışı, üç boyutlu katı sanatı, tel kırma vel sarma, Tokat yazmacılığı el baskısı, takı, cam boyama, resim, tiyatro, halk oyunları, Türk Sanat, Türk Halk Müziği, semah, bağlama, İngilizce, briç, balık ağı donamı ve onarımı, futbol, voleybol, basketbol, tenis, jimnastik, aerobik, zumba, plates ve yoga kursları verilecek.

Editör: Haber Merkezi