Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç’ı ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleri ve Çiğli esnafıyla başkan Hasan Arslan’ı karşılayan Oda Başkanı Arif Altıkulaç belediye hizmet ve faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirterek, esnafın belediyeyi ilgilendiren sorunlarının kısa sürede çözümlendiğini söyledi. Altıkulaç, “Belediyemiz bizim her türlü zorunumuzu en kısa zamanda çözüyor. Başkanımızın ve belediyemizin hizmetlerinden memnunuz. Başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

"ESNAF ODAMIZ BAŞARILI"

İzmir’in üye bazında en büyük ve en aktif odalarından biri olan Çiğli Esnaf Odasının Çiğli’de başarılı işler yaptığını dile getiren Başkan Hasan Arslan, esnafın her türlü ekonomik koşulda ayakta kalması için destek olunması gerektiğini söyledi. Görevde bulunduğu sürece belediyenin gerçekleştirdiği hizmet ve projeler hakkında da bilgi veren Başkan Arslan, “Sivil toplum örgütlerimiz ve odalarımız önemli. 5 yıldır görevimin başındayım, ikinci beş yıl için yola çıktık. Fiziki projelerimizi tamamladık. Birçok sosyal projeyi uyguladık. Yatırımlar süreklilik ister. Birçok projemiz yaşama geçti. Yenilerini projelendirdik ve bir kısmı da devam ediyor. Esnafımız ile sıkı ilişkiler içindeyiz. Tek amacımız Çiğli’ye hizmet” diye konuştu.

Çiğli Belediyesi’nin, esnafın her türlü sorunlarını en kısa sürede çözdüğünü belirten Başkan Arif Altıkulaç, Başkan Hasan Arslan’a ziyareti için teşekkür ederek, onur ve ziyaret belgesi takdim etti.

"ŞOFÖRLERDEN DESTEK"

Başkan Hasan Arslan daha sonra Çiğli Şoförler ve Otomobilciler Kamyonlar ve Kamyonetçiler Esnaf Odasını ziyaret etti. Oda Başkanı İbrahim Bayram, Başkan Arslan’ın ziyaretinden onur duyduğunu belirterek, “Başkanımıza desteğimiz tamdır. Hizmetlerini yakından takip ediyoruz. Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyoruz. Hizmetlerin devamı için bir başkan iki dönem belediye başkanlığı yapmalıdır. Oda olarak, bizlere her zaman destek olan Başkanımız Hasan Arslan’a desteğimiz tamdır.”