AKP Grup Başkan Vekili Uğur İnan Atmaca Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda hakkında önemli bir iddia ortaya attı. Yapılan açıklamada Akçay Caddesi üzerinde yer alan bir parselde 15.80 metre olması talep edilen bina yüksekliğinin Bayındır ve İmar ile Hukuk Komisyonları’ndan çıkan ret kararı sonrası mecliste verilen onayla 9 metre olarak kabul edilerek onaylandığı fakat Gaziemir Büyükşehir Belediye Başkanı Halil Arda’nın imzasıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne gönderilen evraklarda binanın yüksekliğini 15.8 metre olarak kaldığı ileri sürüldü.

(Uğur İnal Atmaca)

Gaziemir Belediye Meclisi AKP Grup Başkanvekili Uğur İnal Atmaca’nın Başkan Halil Arda ile ilgili ‘Evrakta sahtecilik’ iddialarıyla tartışmalar devam ediyor. Atmaca’ya cevap veren Arda, “Her şey, belgeler ortada. Gaziemir ve Büyükşehir’de belgeler var. Dava açsınlar, kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşecek” dedi.

AKP Grup Başkanvekili Uğur İnal Atmaca ilçe belediyesinde ve ilgili ihtisas komisyonlarında alınan kararların değiştirildiği, üzerinde tahrifat yapılarak Büyükşehir Belediyesi’ne gönderildiğini iddia etti.

KAZDIKLARI KUYUYA KENDİLERİ DÜŞECEK

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Onlara attıkları iftiradan dolayı tazminat davası açacağım. Sonucunu göreceğiz. Bir vatandaşın iki talebi, var. Gaziemir Belediyesi’nde birisi kabul edilmiş, birisi oy birliyle ret edilmiş. Aynı şekilde, Büyükşehir’e gelmiş, Gazimemir’deki oy birliğiyle kabul edilmiş, birisi oy birliğiyle reddedilmiş. Bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Şov yapıyorlar ama bunu ödeteceğim. Belgeler ortada. Gaziemir ve Büyükşehir’de belgeler var. Dava açsınlar, kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşecek” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi