Güzelbahçe Belediyesi Spor Kulübü’ne lisansını alarak yeni başarılara imza atan Bilgesu Gürel, 70 kilo Low Kick Branşında gümüş madalya kazanarak 2’inci oldu. Güzelbahçe Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Soner Tanrı Kulu ile Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’yi ziyaret eden Bilgesu, madalyasını getirerek sevincini paylaştı.

Bilgesu’yu makamında ağırlayan Başkan Mustafa İnce, ‘‘geleceğimizin teminatı gençlerimiz bize gurur veriyor. En son görüştüğümüzde Karadağ’a gideceğini ve madalya ile döneceğini söylemiştin ve öylede yaptın. Hem okulundaki hem ringdeki başarıların bize gurur veriyor. Milli takım sporcusu olarak Güzelbahçe’yi yurt içinde ve yurt dışında gururla temsil ediyorsun. Başarılarının devamını diliyorum. Sana her koşulda desteğimiz devam edecek, sen kazandıkça Güzelbahçe seninle gurur duymaya devam edecek’’ dedi.

Başkan İnce’ye teşekkür ederek Güzelbahçe Belediyesi Kaan Yüce Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Bilgesu Gürel ‘‘Başkanım salonumuzda çalışma ortamımdan son derece memnunum. Hocalarımız her türlü desteği veriyorlar. Belediyemizin ve Güzelbahçe Belediye Spor Kulübünün desteğini hissetmek bana güç veriyor. Amacım hem okulumda hem de ring de her zaman birinci olmak. Verdiğiniz destek için teşekkür ederim’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi