Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid – 19) vakasının Türkiye’de ortaya çıkmasıyla ilçe genelinde kritik önlemler almaya başlayan Güzelbahçe Belediyesi, virüse karşı mücadeleye devam ediyor.

Halkın sağlığını korumak için 7 gün 24 saat esasına göre çalışan Güzelbahçe Belediyesi ekipleri bir yandan sahada belediye görevlerini yürütürken, bir yandan da koronavirüs ile mücadelesine devam ediyor.

‘7 gün 24 saat ekiplerimiz çalışıyor’

İlk ilaçlamaları kamu kurumlarından ve toplumun ortak kullanım alanlarından başladıkların belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Koronavirüs vakasının Türkiye’de görülmesinin ardından tüm belediye olarak teyakkuza geçtik. Öncelikle halkımız ve belediye personelimiz için dezenfekte cihazlarını hizmet binalarımıza taktık. Personel ile vatandaşın arasında belirli mesafeler olması için uyarı yazıları yazdık. Halkın ortak kullanım alanlarını ilaçlamayla başladık. Her gün farklı mahallelerimizde vatandaşın ortak kullandığı yerlerde ilaçlama çalışması yaptık. Zabıta ekiplerimiz halk sağlığı için tüm fırın, market ve Pazar yerlerine uyarıcı afişler astı, denetimlerini sıklaştırdı. Belediyemizin tüm imkânlarını halkımız için seferber ettik. Güzelbahçeli hemşehrilerimizden isteğimiz; genci, yaşlısı tüm kesimlerin zaruri ve acil ihtiyaçlar dışında sokağa çıkmamaları. Biz Güzelbahçe Belediyesi olarak gereken tüm önlemleri alıyoruz. Halkımızın sağlığını riske atmıyoruz. Halkımızda sağlığını riske atmasın evinde kalsın diyoruz. Güzel ve umutlu yarınlarda tekrardan bir arada olacağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi