Silahlı saldırı sonucu ayağından yaralan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce bir hafta aradan sonra ilk kez halkın arasına çıktı ve coşku dolu alkışlarla karşılandı. Başkan İnce, öncelikle kendisine yapılan saldırı nedeniyle bir hafta boyunca vatandaşlardan ayrı kaldığını belirterek, “Saldırganlar yakalanmış, emniyet güçlerimiz bugün yarın gerekli açıklamayı yapacaklar” dedi.

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam yaptığı konuşmada İzmir’de başta Büyükşehir olmak üzere belediyelerin özellikle de Güzelbahçe Belediyesi’nin kırsal kalkınmaya önem verdiğini ve üreticiyi desteklediğini söyledi. Çam, “Bu şenliğimizin amacı da köylümüze destek olmak” dedi.

Güzelbahçe Kent Konseyi Başkanı Ozan Parlar da belediye ve Kent Konseyi’nin el ele vererek üreticiye sahip çıktıklarını belirterek, “Payamlı Küçükkaya Kooperatifimiz ve Çamlı Kooperatifimiz aracılığıyla üreticilerimizin ürünlerini satın alıp tüketiciye ulaştırıyoruz. Ayrıca tescilini yaptırdığımız Güzelbahçem markasını da yaygınlaştırmak istiyoruz” dedi.

Küçükkaya Muhtarı Muharrem Arslan da böyle bir şenlik düzenlediği için Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’ye teşekkür etti.

Bu arada şenlik kapsamında en iyi hurma zeytin yarışması yapıldı. Yarışmada birinciliğe Ali Arslan, ikinciliğe Mehmet Balta, üçüncülüğe ise İlayda Yalçın seçildi. Dereceye girenlere ödül olarak tam, yarım ve çeyrek altın verildi.

Editör: Haber Merkezi