Evlerinden tek tek alınan çocuklar ve aileleri ilk önce Palamutluk Cafe Restoran’a getirildi ve burada kahvaltı yapıldı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, belediye meclis üyeleri, Teos Sakin Rotary Kulübü Başkanı Makbule Apaydın Elagöz ile Rotary Kulüp üyeleri kahvaltının ardından sünnet çocuklarına birer saat ve tuttukları futbol takımlarının formalarından hediye etti.

Sünnet çocukları daha sonra davul zurna eşliğinde üzeri açık araç ve belediyenin nostalji treni ile gezdirildi, ardından Güzelbahçe Sağlık Polikliniği’ne götürülerek hijyen bir ortamda sünnet ettirildi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Sünnet olan bu çocuklarla birlikte ilçemizde yaşayan tüm çocukların daha iyi yetişmeleri, daha iyi eğitim almaları, yeteneklerinin keşfedilerek başarılı olacak alanlara yönlendirilmeleri ve birer dünya vatandaşı olmaları için tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Geleceğimiz olan bu çocuklara güveniyorum ve onlarla bu ülkenin geleceğinin aydınlık olduğuna inanıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi