Silahlı saldırıda yaralanan İzmir’in Güzelbahçe İlçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, taburcu edildi. Saldırganla tanışmak istediğini söyleyen İnce, “Bizi tanıyan biri bunu yapmazdı. Bize bu saldırıyı yapan bizi tanıyınca bu yaptığına utanacak” diye konuştu.

CHP’li Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve eşi Nilüfer İnce, 2 Aralık günü evlerine girerken, silahlı saldırıya uğradı. Otomobille yaklaşan bir kişi, İnce çiftine doğru ateş açtı. Saldırıda Mustafa İnce, sol bacağından yaralandı.Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tedavi gören İnce, bugün taburcu edildi. Evinin önünde belediye çalışanları tarafından karşılanan İnce, konuşma yaptı.

Saldırıyı gerçekleştirenlerin kendisini tanımadığını belirten İnce, “Bana bu saldırıyı yapan kişi ya da kişiler, hem beni hem eşimi hem de ailemi tanımıyor. Bizi tanıyan biri bunu yapmazdı. Çünkü bizim kimseye bir kötülüğümüz olmadı. Bize bu saldırıyı yapan bizi tanıyınca bu yaptığına utanacak. Bize bunu, o anı yaşatanı tanımak istiyorum. Beni de tanımasını istiyorum. Tanısaydı, insan olan birisi bunu yapmazdı. Biz hiçbir zaman bunu hak etmedik. Sevgili arkadaşlar, Güzelbahçe bizden çok şey bekliyor. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi. 

Editör: Haber Merkezi