Güzelbahçe Belediye Başkanlığı koltuğunu 3.’cü kez Başkan olan Mustafa İnce’yi CHP Güzelbahçe Gençlik Kolları Başkanı makamında ziyaret etti, hayırlı olsun dileklerini iletti. 5 Mayıs’ta oynayacakları oyunla ilgili bilgi veren Gençlik Kolları Başkanı Devrim Seyrek Başkan İnce’yi tiyatro oyununa davet etti. Seyrek “ Sizleri yeniden Güzelbahçe Belediye Başkanı olarak görmekten biz gençler büyük mutluluk duyduk. Seçim sürecinde sizlerle yine yan yana kol kola alanlarda çalışma fırsatı bulduk ve Güzelbahçe’de Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandırmaya devam ettik. Biz gençlerin desteği her zaman sizlerle olacak” dedi.  

‘Koltuğumu siz gençlere bırakmak istiyorum’

Yapmış oldukları ziyaretten çok memnun kaldığını söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Seçim sürecini geride bıraktık. Ama o süreci siz gençlik kolları, kadın kolları ilçe yönetimimiz sayesinde başarıyla tamamladık. Bu başarı sadece bizim değil örgütümüz sayesindedir. Kapı kapı dolaşan kadınlarımız, gençlerimiz sayesindedir bu başarı. 3.’cü dönemin gururunu Güzelbahçe halkı bana yaşattı. Bu gururu ömrüm boyunca partime borcum olarak üstümde taşıyacağım. Siz gençler bu ülkenin gelişip, kalkınması, muasır medeniyetlere ulaşması için birer nefersiniz. Bende belediye başkanlığı görevimi bıraktığımda sizin gibi gençlere bu koltuğu bırakmak istiyorum. Çünkü Gençler bu ülkenin söz söyleyeni yöneticisi olmalıdır” dedi.

CHP Gençlik Kolları Başkan Mustafa İnce’ye çiçek getirmek yerine Güzelbahçe Geçici Hayvan Barınağına 100 kg mama bağışladılar. Başkan İnce’de bu duyarlı davranışlarından dolayı gençlere teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi