CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdikleri görüşmeye, örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'ün ile CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır da katıldı.  

Güven, görüşmenin detayları ile ilgili şu bilgileri verdi: "Genel Başkanımızla görüşmemizin ana konusu İzmir'de partimizin kuruluşu ve İzmir'in kurtuluşu için gerçekleştireceğimiz kutlama törenleriydi. CHP'nin 93.yaşı için, kapsamlı bir şekilde İzmir'de gerçekleştireceğimiz kutlamalarımız hakkında kendisine ayrıntılı bilgiler sundum, kendisinin programının çok yoğun olduğu bilmeme rağmen kendisini İzmir'e davet ettim. Görüşmede, İl Başkanlığı görevine seçilmemle ve sonrasında yaptığımız çalışmalarla ilgili olarak da Genel Başkanımızı ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdim. İzmir'deki hedeflerimizi, yapmak istediklerimizi kendisiyle paylaştım. Genel Başkanımız görüşmemizde İzmir'e olan sevgisini ve verdiği önemi bir kez daha dile getirdi. İzmir'de yapılan tüm çalışmaları yakından takip ettiği ifade etti."

Güven, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu' nun hem Türkiye'nin yoğun gündemi, hem de partinin kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılacağı için, 9 Eylül'de çok gelmek istemesine rağmen İzmir'de olamayacağını da sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi