Foça Belediyesi Denizkent Sosyal Tesisi’nde düzenlenen toplantıda muhtarlar,çevre düzenlemesi, temizlik, alt yapı, belediye dükkânlarının durumu, yol üzeri kurulacak pazarlar, kadınlara yönelik çalışmalar ile ilgili istek ve önerilerini dile getirdi.

Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Foça’nın Atatürk Mahallesi Muhtarı Kadri Mutlu, Fevzi Paşa Mahallesi Muhtarı Yalçın Girgin ve İsmet Paşa Mahallesi Muhtarı Fuat Karakuyu, Yeni Foça’nın Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fatih Mol, Fatih Mahallesi Muhtarı Alpaslan Avcu, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Mustafa Sabancı, Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi Muhtarı Hüsnü Kocabıyık, Bağarası’nın Hacıveli Mahallesi Muhtarı Mehmet Yücel Tuncel, Kazım Dirik Mahallesi Muhtarı MevlütIşık,Koca Mehmetler Mahallesi Muhtarı Yavuz Karaca,Gerenköy’ünKemal Atatürk Mahallesi Muhtarı Mustafa Ağıl,Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı İbrahim Dereli,Yeni Bağarası Mahallesi Muhtarı Cihat Gerihan, Ilıpınar Mahallesi Muhtarı Selçuk Tabaklı, Kozbeyli Mahallesi Muhtarı Arif Ülger ve Yeniköy Mahallesi Muhtarı Hasan Ercan’a toplantıya katılımları için teşekkür etti.

Sohbet havasında geçen toplantının sonlarına gelirken Başkan Gürbüz,‘‘İzmir Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle, halkımıza daha yaşanılabilir bir çevre hazırlamak için elimizden geleni yapacağız. Muhtarlarımız bizim bel direğimiz, halkımızla aramızda bir köprü görevi görüyor, bu bağın güçlenmesi ve vatandaşa hizmet için bütün imkanlarımızla sizin yanınızdayız. ’’dedi.

Editör: Haber Merkezi