İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından dezavantajlı mahallelere ve okullara ulaşabilmek amacıyla başlatılan Gezici Kütüphane hizmeti, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Beydağ’ın Adaküre Mahallesindeydi.

Feridun Yılmazlar: 7’den 77’ye herkesi kitapla buluşturmak istiyoruz

“7'den 77'ye tüm vatandaşların kitaba ulaşabilmesi için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tunç Soyer tarafından oluşturulan Gezici Kütüphane’nin ilçemiz Adaküre Mahallesindeki çocuklarımızla buluşması bizi çok mutlu etti.”

Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “Her yaş grubuna yönelik kitap koleksiyonu, dergi gibi kitap türlerinin yer aldığı Gezici Kütüphane, ilçemizin mahallelerini düzenli aralıklarla ziyaret ediyor. Erken yaşta çocukların kitapla buluşmasının ve bu konuda fırsat eşitliği yaratılmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Beydağlıların kitabı sevmeleri, bilgiye kolayca ulaşmaları ve okumayı alışkanlık haline getirmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bugün de Gezici Kütüphane 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Adaküre Mahallemizdeki çocuklarımızla buluştu.” diye konuştu.

Başkan Yılmazlar; Gezici Kütüphanenin Adaküreli çocuklara kitap, kırtasiye seti dağıtmasının ardından 23 Nisan hediyesi olarak minikleri oyuncak dağıtarak sevindirdi.

Editör: Haber Merkezi