Bir dizi etkinlik ve programa katılmak için İzmir’e gelen CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin’i ve Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı ziyaret etti. Ziyarete Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Kotan ve İlçe Başkanı Tolga Perişan da eşlik etti. Geleceğe emin adımlarla ilerleyen CHP’nin gençlere verdiği önem, yerel yönetimlerle işbirliği halinde yapılması gerekenler konuşuldu. Başkan Sandal da Gençlik Kolları tarafından başlatılan oyuncak kampanyası kapsamında, toplanan oyuncakları kendilerine iletti.

MÜCADELE SÜRECEK

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin “Sayın Genel Başkanla, İl Gençlik Kolları Başkanlığımızı aynı dönemde yaptık. Bizler bu partinin geleceği olarak, sorumluluk almaktan, görev almaktan hiç çekinmedik. Ülkemizin her köşesinde partimiz için çalıştık, mücadele ettik. Etmeye de devam edeceğiz. Gençlik Kolları Genel Başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.

BAYRAKLI ÇOK AVANTAJLI

Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik “Gençlerin siyasette var olduğu ve bu kademelere gelebileceğinin en güzel örnekleriyiz. Sayın İlçe Başkanım, o dönem il başkanlarının ortak kararı olarak Parti Meclisi’ne önerdiğimiz ve taşıdığımız isimdi. Bayraklı örgütü için bu bir avantajdır. Tecrübesiyle, geçmiş birikimiyle, cefakarlığıyla bu  örgüte çok şeyler katacağına inanıyoruz ve desteğimiz tamdır. Belediye Başkanımız da siyasetin içinden gelen kıymetli bir isim. Partimize ve gençlere sunacağı katkılar son derece önemli. Başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi