Katıldığı turnuvalarda elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Gaziemir Belediyesi Boccia Takımı yine önemli bir şampiyonluk kazandı. Gaziemir Belediyesi Boccia Takımı sporcuları, Antalya düzenlenen Paralimpik Boccia Türkiye Şampiyonası’nda BC1 ve BC2 kategorilerinde ülke şampiyonu oldu.  Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği ve 110 sporcunun katıldığı turnuvada mücadele eden belediye sporcuları Fatih Akkan, Hasan Çakır, Hacer Çiçek, Özgür Barış Bilgiç ve Remziye Sağdıç şampiyonluk kürsüsünde yerini aldı.

"GÖREVİMİN İLK ŞAMPİYONLUĞUNU YAŞATTINIZ"

Belediyenin şampiyon sporcuları ile ailelerini ve Antrenör Kemal Koç’u makamında ağırlayan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda sporcuları ve antrenörü çeyrek altınla ödüllendirdi.  Şampiyon olmanın  gururunu yaşayan sporcuların mutluluğuna ortak olan, onları kutlayan Belediye Başkanı Halil Arda, “Bana belediye başkanlığı görevimin ilk şampiyonluğunu yaşattınız. Türkiye Şampiyonu olmanın gururunu bana yaşattığınız için sizi yürekten kutluyorum. Azminizi, başarınızı takdir ediyorum. İyi varsınız” diye konuştu.
Gaziemir Belediyesi Boccia Takımı sporcuları Fatih Akkan, Hasan Çakır, Hacer Çiçek, Özgür Barış Bilgiç, Remziye Sağdıç, Cansu Arapoğlu, Oğulcan Şençiftçi, Ertan Can Çatal, Murat Yıldırım, Taner Tingaz Antrenör Kemal Koç yönetiminde yeni şampiyonluklar için çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi