Alternatif Metal ve Anadolu Rock müziğin simgelerinden Hayko Cepkin ile alternatif müzik tutkunları 85. İEF'te buluştu. Kendine has tarzıyla ve farklı şovlarıyla adından söz ettiren sanatçı, “Beni Büyüten Şarkılar" isimli albümünden “Ben insan değil miyim", “Neydi Günahım", “Ağla Sevdam" gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Yapmış olduğu albümler ve farklı şarkı sözleri ile dikkat çeken Cepkin, nostaljik parçaları kendine özgü yorumuyla harmanlayıp, hayranlarını zamanda yolculuğa çıkardı. 

Fuar ziyaretçilerine heyecanlı dakikalar yaşatan dünyaca ünlü motokros ekibi FMX Blackliner da yaptıkları şov sonrasında konsere katıldı. Adrenalin tutkunu pilotlar Cepkin'in şarkılarıyla stres attı.

Türkiye'nin uluslararası caz vokalisti, Polonya'nın Zamosc kentinde düzenlenen Uluslararası Caz Vokalistleri Yarışması'nda birincilik ödülü alan Sibel Köse ile caz gitaristi olarak kusursuz tekniği ve ustalığıyla “Yaşam Boyu Başarı Ödülü"ne layık görülen Neşet Ruacan, caz severlerle buluştu. “Sibel Köse&Neşet Ruacan Quartetö konseriyle ziyaretçiler, caza doydu.

Editör: Haber Merkezi