İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2017 yılı Karate Faaliyet Programında yer alan Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası 03-05 Mart 2017 tarihlerinde İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonunda gerçekleştirildi. Turnuvada 25 ülkeden yaklaşık 1450 sporcu mücadele etti.

Foça Reha Midilli İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Kaan Yüksel (7)  turnuvada 7 yaş erkek kumite 35 Kg’ da Gümüş madalya ve 7 yaş bireysel erkek kata kategorisinde Bronz madalya kazandı. Taner Erol ve Kudret Yüksel’in çalıştırdığı Kaan Yüksel 3-4 Mart 2017 Cuma Cumartesi günleri yaptığı müsabakaların ardından döndüğü Foça’da sevgi gösterileriyle karşılandı.

Minik sporcunun babası ve antrenörü Kudret Yüksel, hedeflerinin sporcularını başarılarla büyütmek ve büyüklerde ülkemizin sesini dünyaya duyuracak seviyelere taşımak olduğunu belirtti. Yüksel; Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Türkoğlu Prefabrik ve Çelik Yapı sahibi Murat Türkoğlu, Bilge Kaligrafi sahibi Saim Yeşildağ’ a destek ve teşviklerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi