Açılış programına, Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, Foça Belediyesi Çocuk Evi Müdürü ve Çocuk Gelişimi ve Eğitim Bilimi Uzmanı Dr. Sara Kefi, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Amirleri, Çocuk Evi Eğitim Personeli, veliler ve öğrenciler katıldı.
Dr. Sara Kefi, konuşmasında, Foça Belediyesi Çocuk Evi olarak, 24 yıl boyunca öncelikle erdemli bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini ve öğrencilerinin tüm gelişim alanlarında en üst seviyeye ulaşmaları için çalıştıklarını belirtti.
Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Belediyesi Çocuk Evi’nin geride bıraktığı tüm eğitim-öğretim sezonlarında olduğu gibi; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizmiş olduğu yolda ilerleyeceğini. Bilimsel gelişmeler ışığında, sosyal aktivitelerle geliştireceği yeni bir eğitim sezonu daha geçireceğini ifade etti. Başkan Demirağ, ‘Foça Belediyesi Çocuk Evi Müdürümüz Dr. Sara Kefi’ye, öğretmenlerimize ve personelimize emekleri için çok teşekkür ediyor, çok değerli velilerimize de saygılarımı sunuyorum’ dedi.
Yeni eğitim yılının ilk gününde 4-5-6 yaş grupları olarak oryantasyona başlayan Foça Belediyesi Çocuk Evi’nin minik öğrencileri; ‘anne-babaları’ ile birlikte kendi sınıflarında, öğretmenleri Funda Erol, Emre Bilek, Seçkin Doyran ve Dans-Bale Öğretmeni Gülhan Güzen Tutar ve Müzik Öğretmeni Oğuzhan Çakırefe eşliğinde yaratıcı sanat etkinlikleri gerçekleştirdi.
Editör: Haber Merkezi