Halka açık olarak yapılacak etkinlik, Foça’da Pazartesi-Çarşamba ve Cuma günleri, sabah saat 08.30’da Foça Demokrasi Meydanı’nda başlayıp, Foça Belediyesi Karakum Plajı’nda (Yeni Plaj) ‘aqua fitness’ ile devam edecek.

Foça Belediyesi Sabah Sporları, Yeni Foça’da ise her Salı-Perşembe sabahı saat 08.30’da Semerci Kafe önünde toplanılıp, Burunucu’na kadar tempolu yürüyüşün ardından aynı yerde saat 09.00'da ‘aqua fitness’ yapılacak.

Spor etkinliklerine, tüm Foçalıları davet eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, güne zinde başlamanın yolunun spor yapmaktan geçtiğini belirtti.

Başkan Demirağ, ‘En güzel gökyüzü altında, en güzel coğrafyada, günün en güzel saatlerinde deneyimli hocamızın eşliğinde sabah sporlarına başlıyoruz. Foça Demokrasi Meydanı’nda buluştuktan sonra hep beraber Foça Belediyesi Karakum Plajına (Yeni Plaj) yürüyüş yaptıktan sonra birlikte ‘aqua fitness’ yaparak kendimizi güne hazırlıyoruz’ dedi.

Sağlıklı yaşam için düzenli spor yapılması gerektiğini de söyleyen Başkan Demirağ, ‘Sporun yaşamımızdaki önemini biliyoruz. Foça Belediyesi olarak haftada üç gün hep birlikte sizleri spor yapmaya bekliyoruz’ diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi