Foça Belediyesi öncülüğünde sabah sporları başladı. Pilates Eğitmeni Gülhan Güzen Tutar idaresinde Foça Demokrasi Meydanında toplanan Foçalılara Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve meclis üyeleri de eşlik etti.

Pazartesi-Çarşamba ve Cuma günleri Foça’da saat 07.30, Salı ve Perşembe günleri ise Yeni Foça’da saat 08.30’da yapılacak olan sabah sporları hakkında konuşan Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Güne dinç başlamanın en etkili yolu sabah sporudur. Foçalılarla birlikte hafta içi sabah sporumuzu yapıp güne hazır hale geleceğiz” dedi. Sporun sağlık açısından da önemli olduğunu belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Sağlıklı yaşam için hayatınızdan sporu eksik etmeyin” diye konuştu.

Foça Demokrasi Meydanı’nda bir araya gelen Foçalılar, Sur Duvarları, Beş Kapılar Kalesi’nin önünden Karakum Plajına kadar tempolu yürüyüş gerçekleştirdi. Sabah sporuna katılan Foçalılar Karakum Plajına geldikten sonra Aqua Fitness yaptılar.

Halka açık olarak yapılan etkinlik Foça’da sabah saat 07.30’da Foça Demokrasi Meydanı’nda başlayıp Foça Belediyesi Karakum Plajında (Yeni Plaj) aqua fitness ile devam edecek.

Foça Belediyesi Sabah Sporları Yeni Foça’da ise her Salı-Perşembe sabahı saat 08.30'da Semerci Kafe önünde toplanılıp, Burunucu’na kadar tempolu yürüyüşün ardından aynı yerde saat 09.00'da Aqua Fitness yapılacak.

Editör: Haber Merkezi