DEÜ Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen şov süresince kadın erkek ilişkilerinden sosyal medyaya, günlük hayattan kendi oyunculuk anılarına kadar bir çok hikayeyi esprili bir dille anlatan Dabak, kahkaha dolu bir geceye imza attı. Usta sanatçı tek kişilik stand up kabare şovu ile izleyenleri kahkahaya doyururken, Ümit Ortaç idaresindeki orkestra da çaldığı birbirinden eğlenceli şarkılarıyla geceye renk kattı.

Yaşanabilir bir kent yaratma’ ilkesinin en önemli ayağının kültür ve sanat etkinlikleri olduğu bilinciyle sanat dünyasından birbirinden değerli isimleri ilçede ağırlayan Buca Belediyesi, bu kez Bucalılara kahkaha dolu bir gece yaşattı.

Sinema ve tiyatro dünyasının başarılı oyuncusu Asuman Dabak, ‘Fasl-ı Asuman’ adlı stand up kabare şovu ile Bucalıları kahkahaya doyurdu. Stand up ve kabarenin aynı anda sahnelenmesi ile Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan Fasl-ı Asuman isimli gösterisi ile izleyenlerin karşısına çıkan usta oyuncu, güler yüzü, sempatik tavırları ve esprileri ile kırdı geçirdi. Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen gösteride Dabak, muhteşem performansı ile izleyenlerden tam not aldı.

Kabere şovunda kadın erkek ilişkilerinden sosyal medyaya, günlük hayattan kendi oyunculuk anılarına kadar bir çok hikayeyi esprili bir dille anlatan Dabak, kahkaha dolu muhteşem bir geceye imza attı.

Usta sanatçı Asuman Dabak’ın tek kişilik stand up kabere şovunu izleyenler arasında Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve eşi de vardı. Yoğun programının ve koşuşturmanın stresini Dabak’ın muhteşem kabere şovu ile atan Başkan Piriştina,  Bucalılarla birlikte keyifli bir gece yaşadı.

Editör: Haber Merkezi