Evka 4 Mahallesi Muhtarı Süleyman Ferah, mahalleye yapılan yatırımlar için Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'ya teşekkür etti.

Evka 4 Mahallesi'nde eksikliği hissedilen çalışmaları başlatan Bornova Belediyesi, toprak halde olan yollara 6 bin metre kare kilit taş döşerken otopark alanları oluşturdu. Vatandaşlar için hayata geçirilen 1 kilometrelik yürüyüş yolunun da yapımı tamamlandı. Mahallede bulunan parkları yenileyerek, çocuklar için daha güvenli ve sağlıklı hale getirilerek bazı alanlara spor aletleri yerleştirildi. Yeni yapılacak olan parklar için de çalışmalara başlandı. Evka 4 Mahallesi'ne yapılan yatırımlar için Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'ya teşekkür eden mahalle Muhtarı Süleyman Ferah, “Mahallemizde yaşayan vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Belediyemiz çok güzel çalışmalar yapıyor" dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova'nın 45 mahallesine eşit hizmet götürmek için büyük bir çaba sarfettiklerini belirterek, "Sık sık yaptığımız mahalle ziyaretlerimizde bize iletilen talepleri mutlaka değerlendiriyoruz. Hizmet ve projelerimizi hayata geçirirken öncelik sıralaması yaparak, daha çok yatırıma ihtiyaç duyan mahallelerimize öncelik veriyoruz" dedi.

 

Editör: Haber Merkezi