31 Mart yerel seçimlerin yapılmasının ardından mazbatasını alarak çalışmalarına hızla başlayan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, belediyenin bazı birimlerine neşter vuracağının açıklamasını yapmasının ardından önemli görev yerlerinde değişim yapmaya başladı.

Ege Haber Ajansı'nın haberine göre Utku Gümrükçü, Eski Belediye Başkanı Hasan Arslan tarafından görev yeri değiştirilerek veterinerlik işleri müdürlüğü biriminde görevlendirilen Tülin Koç’u 6. Kattaki görev yerine atadı. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu, Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Tülin Koç’a görevi, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü tarafından iade edildi.

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde CHP Çiğli Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Tülin Koç eski görev yerine geri döndü. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü tarafından birlikte çalışma talebi ile Belediye Başkanlığına çağrılan Tülin Koç Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı olarak belediyenin altıncı katındaki eski odasında görevine devam edecek.

Çiğli Belediye eski Başkanı Hasan Arslan tarafından, Belediyenin 6. kattaki görev yerinden alınarak, Çiğli Belediyesi Veterinerlik işleri müdürlüğüne gönderilen Tülin Koç, 5 yıl sonra mevcut Belediye Başkanı Utku Gümrükçü tarafından tekrar görev yerine getirildi.

BUNDAN SONRA HEP BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ!

2009-2014 yılları arasında Çiğli Belediyesinin birçok sosyal projesinde koordinatörlük yapan Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Tülin Koç, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile görüştükten sonra, Belediyenin altıncı katında bulunan makam odasına geçti. Koç burada yaptığı açıklamada:

“2014 Yılından beri yerel yönetimler ile ilgili çok fazla çalışmam olmadı. Geçmiş dönem Çiğli Belediye Başkanı Sayın Hasan Arslan, ana binadan beni veterinerliğe görevlendirmişti. Orada bana bağlı olan herhangi bir müdürlük olmadığı için aktif olarak çalışamadım ve üretemedim. 2019 Yılı itibarıyla Çiğli’de yapılacak hizmetlere katkı sağlayacağım için mutluyum. Çiğli Belediye Başkanımız Sayın Utku Gümrükçü’nün birlikte çalışma talebi ile geldim. Bu talep beni mutlu etti. 2014 Yılından beri bıraktığım odama tekrar geri dönmek beni heyecanlandırdı. Bundan sonra hep birlikte güzel işler yapacağımızı düşünüyorum. Tüm enerjimi tüm heyecanımı Çiğli’ye hizmet için el ele kol kola 2019 yeni dönem ekibi ile gerçekleştirmeyi düşünüyorum” sözlerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi