Torbalı Belediyesi BKM Sineması tadilat sonrası film gösterimlerine başladı. Vizyondaki filmleri Torbalı’daki sinemaseverlerle buluşturmaya devam eden Torbalı Belediyesi, hem çocuklara hem de yetişkinlere özel filmlerle sinemaseverlerin sinemayla buluşmasını sağlıyor. Bir salondan oluşan sinemada bilet fiyatları da düşük tutuldu. Yetişkinin 12, öğrencinin ise 10 liraya bilet aldığı sinemada bilet fiyatları İzmir’in de en ucuz sinema bilet fiyatı konumunda. Ses yalıtımı, teknolojik donanımı, geniş ve konforlu koltukları ile sinemaseverlerin tüm isteklerine yanıt veren belediye, popcorn, içecek, tost gibi hizmetlerle de sinemaseverlere büyük kolaylık sağlıyor. Genelde fahiş fiyatlarla yiyecek ve içecek satan sinema büfelerinin tam aksine market fiyatına satış yapan sinemanın büfesi özellikle minik seyircilerin yüzünü güldürüyor.

7.KOĞUŞTAKİ MUCİZE VİZYONDA

Belediye Kültür Merkezi’ndeki sinemada sabah saat 11.15’ten gece 21.15’e kadar süren seanslarda vizyon filmleri gösteriliyor. Vizyona giren en yeni filmler bütün Türkiye’deki sinemalarla aynı anda BKM sinemada da vizyona girmiş oluyor. Şu sıralar Aras Bulut İynemli’nin başrolde oynadığı, Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği  “7. Koğuştaki Mucize” isimli filmin gösterimde olduğu salon büyük ilgi görüyor. 11:15 - 13:45 - 16:15 - 18:45 ve 21:15 olmak üzere 5 ayrı seansta gösterilen 7.Koğuştaki Mucize filmini izlemek isteyenler BKM’ye gelip biletini alarak sinemaseverlerden tam not alan filmi keyifle izleyebilir.

SİNEMASEVERLERE DAVET

Salonun tadilat sonrasında tüm ihtiyaçları karşılayacak seviyeye geldiğini ifade eden Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin, “Sinema salonu olarak Torbalı dezavantajlı bir ilçeydi. Kültür Merkezimizdeki sinema salonunu bakıma aldırarak Torbalılıların özellikle sinema amacıyla İzmir’e gitmesinin de önüne geçmiş olduk. Vizyondaki filmleri kültür merkezimize ait sosyal medya hesaplarından da paylaşarak, gerekli bilgilendirmenin yapılmasını sağlıyoruz. Tüm sinemaseverleri salonumuza davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi