Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen masa tenisi turnuvasına 62 erkek, 34 kadın olmak üzere toplam 96 sporcu katıldı. Turnuvada Bayraklı’nın yanı sıra İzmir’in komşu illerinden de sporcular yer aldı. Eleme usulü oynanan karşılaşmaların açılışını Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yaptı. Sporcularla bir süre masa tenisi oynayan Karabağ, katılan tüm sporculara başarılar diledi.

DERECEYE GİRENLER

Gün boyu süren turnuva kıran kırana maçlara sahne oldu. Maçlarda 1998 - 2003 doğumlu erkek sporculardan Mutlu Şahin birinci olurken, 2. Ahmet Beşiroğlu, 3. Kaan Dönmez, 4. Berkay Hocaoğlu oldu. 2004 ve sonrası erkek sporcularda ise birinciliği Halit Konuşkan, 2. Deniz Kaya, 3. Yaşar Şifa ve 4. Bora Türkkal elde etti. 1998 - 2003 doğumlu kızlarda Kezban Piliç 1., İpek Yayık 2, Gaye Yılmaz üçüncü, Beyza Nur Yıldırım ise 4. oldu. 2004 ve sonrası kız sporcularda ise birinciliği Zeynep Mollaoğlu, ikinciliği Buse Tokgöz, Üçüncülüğü Pelin Akkuş ve dördüncülüğü ise Elif Su Özer kazandı.  

SPORCULARI TEK TEK TEBRİK ETTİ

Başkan Karabağ dereceye giren sporculara düzenlenen törende madalya ve hediyelerini verdi. Başkan Karabağ, “Turnuvaya katılımın yüksek olması bizleri oldukça mutlu etti. Geçtiğimiz yıl hizmete soktuğumuz Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu bir çok spor etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Gerçekten güzel bir salon oldu. Belediye olarak spora ve sporcuya her türlü desteği sağlıyoruz. Yarıyıl tatilinde masa tenisi turnuvası düzenledik. İyi de yaptık. Maçların oldukça zorlu ve keyifli geçtiğini öğrendim. Belediyemizin masa tenisi takımı da başarıdan başarıya koşuyor. Dereceye giren tüm sporcularımıza tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi