EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı bu yıl kapılarını 25’inci kez dünya turizmine açtı. Fuarın gözdesi bu yıl da Çeşme standı oldu.

TÜYAP Fuar & Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen, 14 ülke, dünyanın önemli turist çekim noktaları ve Türkiye’den 40’a yakın destinasyonun tanıtıldığı fuarda Alaçatı sokaklarını, Arnavut kaldırımlarını, yel değirmenlerini ve Ilıca Plajı’nın incecik kumlarını standa taşıyan Çeşme Belediyesi, ünlü Çeşme mandalini, Çeşme limonu, Çeşme enginarı, sakız ağaçları ile destinasyonlar dalında “En iyi stant dekoru” seçildi.

“ÇEŞME’Yİ EMITT’E TAŞIDIK”

“EMITT 2022’ de en iyi stant seçilmekten gurur ve mutluluk duyduğunu dile getiren Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Denizi, kumu ve plajlarıyla ünlü Çeşme tarihi ve kültürel zenginlikleriyle tatilcilere dört mevsim farklı güzellikler sunuyor. Biz de turizmcilerimizle birlikte Alaçatı’nın sokaklarını, Arnavut kaldırımlarını, plajlarımızın incecik kumlarını standımıza taşıyarak, Ege’nin dünyaya açılan kapısı Çeşme’yi EMITT’te en iyi şekilde temsil etmek istedik. Butik ve sürdürülebilir turizmde dünya markası haline getirmek için çok çalıştığımız Çeşmemiz’e böyle bir ödül cesaret verdi. Bizi bu ödüle layık gören TÜYAP’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Editör: Haber Merkezi