Ziyarette Başkan Selvitopu, belediyenin çalışmaları hakkında dernek üyelerini bilgilendirdi. Eğit-Der yöneticileri de belediyenin eğitime yönelik etkinliklerde kendilerine düşen bir görev olması durumunda desteğe hazır olduklarını dile getirdiler.

Başkan Selvitopu derneği ziyaretinde eğitimle ilgili yaptıkları çalışmalara da değinerek,  Karabağlar Eğitim Merkezi’nde eğitim gören bin 300 öğrencinin bugüne kadar girdiği YGS, LYS ve TEOG sınavlarında büyük başarılara imza attıklarını hatırlattı. KARBEM’in Aydın Mahallesi’nde şubesini açtıklarını ve önümüzdeki günlerde yeni şubelerin de gündeme geleceğini vurgulayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar’da eğitim gören öğrencilerin fiziki ortamlarını iyileştirme, daha iyi şartlarda eğitim almalarına katkı koymak için belediye olarak ilçedeki okullarda badana, boya ve tadilat çalışmaları yaptıklarını, büyük ölçekli tadilatları da ihale yoluyla gerçekleştirdiklerini ifade etti. Başkan Selvitopu, bundan sonra da imkanlar ölçüsünde okullara destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

Ülkenin zor günlerden geçtiğini, gençlere de önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü vurgulayan Selvitopu, özellikle laik, çağdaş eğitiminin önemini dile getirdi ve gençlerin bu doğrultuda yetiştirilmesinin önemine dikkat çekti.

GÖREV VE SORUMLULUK ALMAYA HAZIRIZ

Eğit-Der yöneticileri de Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve eğitime verdikleri destekten dolayı kendisine teşekkür ettiler. Dernek yöneticileri ayrıca, belediyenin eğitime yönelik etkinliklerde kendilerine düşen bir görev olması durumunda sorumluluk almaya, işbirliğine hazır olduklarının da mesajını verdiler.

Editör: Haber Merkezi