İz Gazete - Karşıyaka Mavişehir'de İzmir Valiliği'nin 24 saat çalışma izni verdiği, AVM ve rezidans çalışması yapan Cengiz İnşaat'ın vinçinin Caher Dudayev Bulvarı'nda ana cadde üzerinde bulunması tedirginlik yarattı. 29 Kasım'da, Mavişehir Emlakbank Süleyman Demirel Anadolu Lisesi'nin üzerine, Cengiz İnşaat'ın vinci devrilmiş, facia şans eseri kayıpsız atlatılmıştı.

İLGİLİ HABER: Vinç, üzerine devrildiği okulun çatısını yıktı

Caher Dudayev Bulvarı üzerinde Cengiz İnşaat'ın vincini gören vatandaşlar, geçtiğimiz hafta yaşanan olayın da etkisiyle yoldan bir an önce geçme gayretine girdi. İzmir'in elit semtlerinden Mavişehir'de insanların bu tereddütü yaşaması vatandaşlara "Güvende değil miyiz" sorusunu sordurdu.

'REKLAM İÇİN Mİ ANA CADDE ÜZERİNDE'

Caher Dudayev Bulvarı üzerinde dev vinçlerin inşaat alanı dışında bulunması, vincin üzerindeki Cengiz yazısının görünmesi amacıyla yapıldığını düşündürtüyor. Vincin, ana caddede ve akan trafik üstünde devrilmeye hazır şekilde durduğunu belirten vatandaşlar, sorumlu kurumları göreve çağırarak önlem alınmasını ve yeni bir facianın önüne geçmesi çağrısında bulundu. 

İLGİLİ HABER: ‘Sorumlular Mavişehir’i ranta açanlardır’

Öte yandan Mavişehir Emlakbank Süleyman Demirel Anadolu Lisesi'nin tamirat çalışmaları sürüyor.

Editör: Haber Merkezi